
Κέικ πορτοκάλι με αυγά λιβαδειάς “Ψαρόμυαλος”
Κέικ πορτοκάλι με αυγά λιβαδειάς “Ψαρόμυαλος” Υλικά:– 4 αυγά λιβαδειάς “Ψαρομυλάλος” (πολύ φρέσκα)– 200 γρ. ζάχαρη– 150 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου– Ξύσμα από 2
Κέικ πορτοκάλι με αυγά λιβαδειάς “Ψαρόμυαλος” Υλικά:– 4 αυγά λιβαδειάς “Ψαρομυλάλος” (πολύ φρέσκα)– 200 γρ. ζάχαρη– 150 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου– Ξύσμα από 2
Υλικά: 6 αυγά 1/2 φλιτζάνι γάλα 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (όπως φέτα ή γραβιέρα) 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα λαχανικά (όπως πιπεριές, ντομάτες, σπανάκι) 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο
Δώστε στα παιδιά σας ενέργεια και δύναμη Τα αυγά είναι μια από τις πιο θρεπτικές τροφές που μπορούν να καταναλώσουν τα παιδιά. Περιέχουν μια σειρά
Συμβουλές για τη Διατήρηση των Αυγών στο Σπίτι 1. Αποθήκευση στο Ψυγείο: Τα αυγά πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο για να διατηρούν τη φρεσκάδα τους.
Συνταγή για Αυγά Ποσέ (poached) μία μερίδα Υλικά: 2 αυγά 1 κουταλιά της σούπας ξύδι (προαιρετικά) Νερό Αλάτι και πιπέρι (κατά προτίμηση) Οδηγίες: Προετοιμασία: Σπάστε
Συνταγή για Αυγά Τηγανητά μία μερίδα Υλικά: 2 αυγά 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή βούτυρο Αλάτι και πιπέρι (κατά προτίμηση) Προαιρετικά: φρέσκα βότανα (π.χ.